MIN VISJON er å berøre! ... Jeg ønsker å formidle følelser og stemninger på en måte som berører betrakteren emosjonelt. 

Et maleri kan gi deg gode og vonde følelser, ro eller uro, glede og energi og vekke minner. Et maleri kan visualisere ikke bare det vi faktisk ser, men også det vi sanser og føler. Kunst kan utløse følelser hos oss, følelser som ligger like under overflaten hos oss, og venter på utløsende faktorer. Det er dette som er det fine med kunst, den individuelle opplevelsen hos hver og en av oss! 

 

MITT UTTRYKK

Det er realismen som har ligget mitt hjerte nærmest i 7 år. Med en klassisk figurativ tilnærming ønsket jeg å skape naturealistiske  bilder i en moderne drakt. Det kan være landskap, mennesker eller store ansikter. Min spesialitet er ansikter.

I den senere tid har jeg fulgt drømmen om starte en flerårig billedkunstutdanning og særlig med tanke på å skape abstrakte og nonfigurative malerier av faglig god kvalitet. Jeg elsker å male ansikter, men også abstraksjoner fra naturen med referanse til enten ild, jord, luft eller vann.

 

TEKNIKKER

Mine teknikker er olje eller akryl, og helst på linlerret av god kvalitet eller på treplate. Eksprementerer litt med mixed media teknikker.

 

OM MEG

Bosatt i Brumunddal, og maler i eget arbeidsrom hjemme.

Opprinnelig utdannet i håndverksfag, deretter 3 årig høyskole til bachelor innen økonomi og markedsføring. Har jobbet flere tiår med lederstillinger både i privat og offentlig sektor. Sykdom stoppet etterhvert videre karriere her.

Jeg fant da glede i lete frem igjen min lidenskap for kunst og kreativite sysler og nå maler jeg når dagsform tillater det. 

Jeg har tegnet fra barnsben av og har hittil vært selvlært som billedkunstner. Jeg har tatt en rekke kurs og fra 2014-2021 deltatt i workshops hos en profesjonell kunstner. Fra høsten 2021 er jeg deltidsstudent ved billedkunstutdanning Nydalen, Oslo. Planen er 3 år her.

Jeg har deltatt i en rekke utstillinger, hvorav disse som er de største:

  • 2021 Separatutstilling "...helt naturli´!" , Stabbursgalleriet, Brumunddal
  • 2018 Separatutstilling " Slik jeg ser det!", Framheim galleri, Brumunddal
  • 2016 Fauna kunst, Vallset, kollektivutstilling
  • 2016 Innlandsutstillingen (Juryert) Galleri Hamar Kulturhus, kollektivutstilling 
  • 2013 - d.d. årlig medlemsutstilling Hamar Kunstforening

Medlemskap kunstnerorganisasjoner :
2017 - dd. FKFS Forening for Klassisk Figurativ Samtidskunst, Oslo (juryert medlem)

Innkjøpt av: 
Ringsaker Kommune (2018), 
Tømmerstockfestivalen (2015)